simple site templates

O nama

Mobirise

Agencija MALA d.o.o. osnovana je 2003. godine od kada uspješno posluje u području vođenja poslovnih knjiga te financijskog i poslovnog savjetovanja.


Brigom za svakog klijenta stvaramo poslovne odnose pri čemu svojim klijentima težimo biti pouzdan partner na području računovodstva, poslovnog savjetovanja i konzaltinga te dajemo logističku podršku poduzetnicima kako bi oni što bolje obavljali svoju osnovnu djelatnost.


Naša misija je pružanje potpune usluge klijentima u području vođenja poslovnih knjiga, financijskog i poslovnog savjetovanja primjenjujući najviše standarde i iskustva stečena kroz dugogodišnji rad.


Diskretnim i pouzdanim radom pružamo potporu i praćenje poslovanja i rasta mikro, malih i srednjih poduzetnika i obrtnika. Svakom klijentu pristupamo individualno te u zajedničkom djelovanju dolazimo do najboljeg mogućeg rješenja za sve izazove s kojim se klijenti susreću u suvremenom poslovanju.

Adresa

Ul. Vjekoslava Klaića 27,
10000 Zagreb 


Kontakt

Email: ured@agencijamala.hr

Links

Porezna uprava

Uprava

Upravljačku strukturu čine četiri osobe, ujedno i članice Društva, odnosno četiri partnerice od kojih svaka zastupa društvo pojedinačno i samostalno.

Osobe ovlaštene za zastupanje Agencija MALA d.o.o. su: Adriana Molnar, Ariana Deranja, Larisa Vuk te Marica Dusper